Toelevering Panelenindustrie bewerkt al 50 jaar plaatmaterialen voor de meubelindustrie. We zijn in de markt breed georiënteerd, want in bijna elke branche waar plaatmateriaal wordt toegepast leveren wij toe. Denk aan de kantoormeubel-, schoolmeubel- en keukenmeubelbranche of aan interieur- en projectbouw. Ons succes is gebaseerd op een goede en langdurige relatie met onze afnemers.

Slimste oplossing tegen een eerlijke prijs

Met kennis van de laatste technologieën en trends zijn wij in staat om zowel in de ontwerp- als productiefase mee te denken en te adviseren over uw eindproduct. En door snel en flexibel in te spelen op uw wensen, krijgt u in elke situatie de slimste oplossing tegen een eerlijke prijs. Of het nu om kleine maatwerk oplossingen gaat of grote serie productie, om halffabricaten of eindproducten.

Slimme automatisering en logistiek

De opzet van de organisatie en automatisering maken een efficiënte en flexibele werkwijze mogelijk, waardoor naast de vervaardiging van standaardartikelen ook de productie van speciale maatwerkartikelen mogelijk is. We denken mee vanaf de tekentafel en verzorgen het hele productieproces tot en met de tijdelijke opslag en transport naar onze opdrachtgever of naar de klant van onze opdrachtgever. Het logistiek systeem maakt het gehele orderverloop inzichtelijk en de in bewerking zijnde orders zijn constant traceerbaar binnen het productieproces.

Trends in plaatmaterialen en decors

Doordat Toelevering Panelenindustrie zakendoet met alle grote fabrikanten van plaatmaterialen, zijn wij op de hoogte van de laatste trends en kunnen wij elk gewenst decor leveren. Ook hebben we een eigen voorraadprogramma in Heerenveen wat de levertijd ten goede komt.